Kleine-balen.nl
Bundelaars, wikkelaars .....
English Nederlands

Mini Wikkelaars
Vewi (verkoop nieuwe machines)

Degelijke snelle mini-wikkelaar voor kleine balen kuilgras met geintegreerde verzamelaar.Deze wikkelaar heeft een eigen driedelig hydraulisch systeem ,waardoor de hoge wikkelsnelheid altijd op peil blijft ook als gelijktijdig de baal opgenomen wordt van het veld of verwerkt in het verzamel systeem. Dubbele wikkeltafel met het unieke onderhoudsvrije oppakwijze van de te wikkelen baal.Twee foliestretchers voor snel wikkelen Nu ook met 2x50 cm foliestretchers Capaciteit 90 tot 120 balen per uur Zie video. Direct na het wikkelen worden de balen per drie stuks verzamelt zodat ze gemakkelijk met een loader geladen kunnen worden.Vanaf 2012 kunnen we ook wikkelen met 2x50 cm folierollen voor nog sneller wikkelen en nog betere luchtafdichting.


Meer informatie

VewiTANCO 404 eh NIEUW (verkoop nieuwe machines)

Nieuwe Tanco 404 E H. Om kleine vierkante balen van de standaard hooi/stro-pers te wikkelen.  Getrokken uitvoering  .Volledig computergestuurd met laadarm en folie vasthoud en afsnij inrichting . Geschikt voor zowel 50 cm alsook 37,5 cm folie .Capaciteit 45-60 balen per uur .De allerlaatste verbeteringen zijn op deze nieuwe machine verwerkt!

Zie video voor werking.


Meer informatie

TANCO 404 eh NIEUWVerhuur Mini-wikkelaar (verhuur mini-wikkelaars)

Aangeboden Mini-wikkelaar voor de verhuur. Met trekhaak voor achter de auto.Werkt of op de hydrauliek van de tractor of op een hydrolische aggregaat op benzine ! Voor de werking zie de video!


Meer informatie

Verhuur Mini-wikkelaar 

© Kleine-balen.nl - 2009 | Tel. 015 - 369 34 24| E-mail. info@kleine-balen.nl